Workshop Tijdstijlen

Op verzoek en incompany, op een tijd die jullie past… een interactieve workshop.  Voor teams, bedrijven, organisaties, verenigingen, profit en non profit. Het programma wordt altijd in overleg gemaakt en op de doelgroep afgestemd.

Tijdstijlen in je team

Mensen gaan heel verschillend om met hun tijd. Dat kan een bron van irritaties zijn of juist tot een sterker team leiden. Versterk je elkaar of kam je elkaar af? Hoe zorg je dat het ‘werkt’ met afspraken maken, nakomen ervan, op tijd zijn, uitlopen, flexibel of juist duidelijk….We lopen het tijdschema door van het team en sporen de knelpunten op. Waar loopt het spaak en waarom? Waar zitten de pieken en hoe vang je ze met elkaar op?

Van rennen naar lopen, in de tijd

Omgaan met tijdsdruk, een kunst en een kunde. Geen kant en klare recepten. Wél in gesprek met elkaar over wat tijdsdruk is, wat erachter zit en hoe je ermee omgaat.

We zoomen in op de kwaliteiten en vaardigheden die je nodig hebt om in deze tijd om te gaan met tijd. Welke vaardigheden heb je? Waar ben je goed in? Waar wil je aan werken?

Elke deelnemer aan de workshop vertrekt met een persoonlijk Tijdplan, op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.