Zappen door de tijd – nu te bestellen

“Mijn hele leven heb ik al te weinig tijd. De tijd dendert maar door. Het gaat me veel te snel allemaal. Er zijn van die dagen dat ik opsta en weer naar bed ga en dat ik dan het gevoel heb veel te weinig gedaan te hebben. Ik spartel maar wat rond in de tijd die voortraast.” 

Zappen door de tijd

Dit boek is voor mensen die soms of vaak worstelen met hun tijd. Die het gevoel hebben dat ze er niet uit halen wat erin zit. Misschien voel je je overweldigd door alle taken en eisen die op je afkomen. Het kan ook zijn dat je een fascinatie hebt voor ’tijd’, dat je meer wilt weten van de manier waarop anderen ermee omgaan en hoe zij hun tijd beleven.

Wat heb je eraan?

Dit boek is geen nieuwe to-do met strakke richtlijnen over wat je moet doen met je tijd. Het gaat hier over echte tijd, zoals wij die beleven in ons gewone dagelijkse bestaan. Veel van onze dagelijkse tijdsperikelen zitten juist in onopvallende details die we vanzelfsprekend vinden. Als we de wortels van de tijdsproblemen opsporen, kunnen we meer genieten van de tijd die we hebben.

In dit boek onderzoeken we tijdsproblemen aan de hand van verhalen van mensen van vlees en bloed.  Het doel is inzicht. Als lezer krijg je vragen en oefeningen voor het maken van een persoonlijke tijddiagnose. Wat herken je van de verhalen en wat is je eigen verhaal?

Kenmerken

ISBN: 978-94-022-3639-2
Aantal pagina’s: 166
Prijs: € 19,50 incl. verwerk- en verzendkosten

Interesse?

Bestel het boek hier!

Eén antwoord op “Zappen door de tijd – nu te bestellen”

  1. Zappen door de tijd..Letterlijk en figuurlijk. Van vroeger naar nu. Van jong naar oud. Actuele ontwikkelingen en tijdbeleving. In een logische opbouw. Maar vooral met veel aansprekende herkenbare voorbeelden. En eenvoudige vragen voor degene die toch na willen denken over de eigen tijdbesteding. Enkele eenvoudige modellen. Voor mij een boek om weer eens goed stil te staan bij mijn tijdbesteding. Weer wat tijdvreters opgespoord. Doordat het boek gemakkelijk leest kost het bovendien relatief weinig tijd. Een zinvolle en plezierige tijdbesteding. ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.