Mijn nieuwe Tijdboek komt eraan

Hoe ervaren we onze tijd?

Twee lange jaren ben ik ermee bezig geweest, het onderzoek naar tijdsbeleving.

Mijn hoofd zit nog vol van de interviews en verhalen van mensen die vertellen hoe zij hun ‘tijd’ ervaren. De jongste deelnemer was net 4 jaar geworden, de oudste telde liefst 101 lentes. Mensen met een heel actief leven maar ook mensen die werkloos zijn. Enthousiaste en soms uitgeputte ondernemers,  jonge drukke moeders en mensen in de terminale fase.  Ik wil hun ervaringen en inzichten doorgeven.

‘Zappen door de tijd’ komt uit

Ik ben dan ook erg blij dat mijn nieuwste boek binnenkort verschijnt!  Het heeft als titel “Zappen door de tijd. Op zoek naar onze moderne tijdsbeleving”. Over de moderne tijdsbeleving in onze tijd. Het boek gaat over tijdsdruk, hoe we steeds sneller en drukker worden, maar ook over tijd te nemen voor jezelf, voor wat er echt toe doet.

Het manuscript is klaar, de uitgeverij gaat ermee bezig en ik verwacht dat het begin juni te verkrijgen is.

Interesse?

Mijn uitgever gaat aan een selecte groep mensen in mijn netwerk een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Wie daarvoor belangstelling heeft, kan het me laten weten. Mail me via info@artemea.nl en ik zal je vertellen hoe het in zijn werk gaat.

Hartelijke groeten,

Gabriëlle Verbeek

2 antwoorden naar “Mijn nieuwe Tijdboek komt eraan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.