Over NEEM JE TIJD

Echt geen tijd? Neem je tijd!

Neem je tijd is bedoeld voor mensen die tijdsdruk ervaren. In hun werk, privé of allebei. Je hebt misschien wel eens wat gedaan aan timemanagement. Dat werkt maar voor een deel. Jouw tijdsbeleving kan beter.

Op deze site vind je verhalen, ideeën en tips om je eigen tijdstijl (opnieuw) te vinden. Zodat jouw tijd meer rijkdom en minder ‘schaarste’ kent. We gaan je (meestal) niet helpen om nog efficiënter te worden dan je al bent. Liever geven we tegendraadse adviezen en tips over het omgaan met tijd in de moderne tijd.

Over tijd

“Ik heb het gevoel dat ik het nooit goed kan doen. Dat ik altijd iets of iemand tekort doe, hoe ik mijn tijd ook besteed.”

Tijd valt niet te managen. Het is er en als het er niet meer is, is het weg. Dat kan frustratie geven. Tegelijk is ‘tijd’ ook een inspirerend onderwerp. Juist omdat tijd ‘op’ raakt, is het extra belangrijk om te zorgen dat die tijd als zinvol wordt ervaren.

Neem je tijd

Het begint bij de tijdsbeleving die jij hebt. Wat is nu je gevoel over je tijd? Gebruik dat bewust en je kunt er veel aan hebben.

We gaan op ontdekkingsreis naar de tijdkwesties waar we last van hebben zodat we die kunnen losmaken en ontwarren. Zo kun je eigen oplossingen maken die bij jou passen. Neem jouw tijd, dan is het ook jouw tijd van leven…!

“Hoewel we er nooit genoeg van krijgen, is tijd het enige dat van onszelf is” (stelling 12, bij proefschrift ‘Zorg, een kwestie van tijd’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.