Onze drive

Wat is onze drive?

“Graag help ik mensen om hun tijd te beleven als een speeltuin van mogelijkheden, in plaats van een dagelijks gevecht…”

Ik ben ondernemer, onderzoeker, innovator en moeder van twee zonen. Verder altijd veel (eigenlijk veel teveel) belangstellingen en interesses gehad. Daardoor was tijd vaak een grote uitdaging voor mij!

Vanaf mijn studietijd werk ik in de zorgsector, als professional, manager en innovator. In 2001 heb ik de sprong gewaagd. Ik heb mijn eerste eigen onderneming opgericht: Artemea, bureau voor vraagsturing en innovatie in de zorg. Zie ook artemea.nl.

In 2011 promoveerde ik op het vraagstuk van tijdsbeleving en tijdsdruk in de zorg, een boek getiteld: Zorg, een kwestie van tijd. In de zorgsector help ik mensen en organisaties beter met de tijd om te gaan die zij hebben. De kennis uit het proefschrift helpt hierbij.

Tijdens het promotieonderzoek kreeg ik reacties en vragen van buiten de zorg. Gewoon van mensen mij heen, vrienden en vrienden en vriendinnen, maar ook van volstrekt onbekenden, die me aanspraken. Omdat tijdsdruk duidelijk voor zoveel mensen een groot probleem is, heb ik besloten om er een aparte website voor te openen. Je vindt hier een Tijdblog, TijdEvents en publicaties. Op verzoek geef ik coaching bij persoonlijke ‘tijdkwesties’ of lezingen en inspiratiesessies.

Werken aan een betere tijdsbeleving vraagt reflectie. Speciaal voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning is het concept ‘Tijdwandelen’ ontworpen, om tegemoet te komen aan de vraag aan individueel onderzoek van hun tijdkwesties.

Gabrielle Verbeek

Eén antwoord op “Onze drive”

  1. Geachte mevrouw Verbeek,
    Voor een van de laatste nummers van onze huidige jaargang 2019 (oktober of december) willen wij graag aandacht besteden aan het fenomeen tijd. U kent Denkbeeld, vakblad over dementie? Omdat ook in de zorg voor mensen met dementie (of het nu om intra- of extramuraal gaat), tijd altijd een bepalende factor is, zouden we het geweldig vinden als u wat zou willen schrijven hierover, vanuit uw geweldige ervaring op dit terrein. Ik hoor graag van u of u hieraan zou willen meewerken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.