Tijdwandelingen


TIJDWANDELING, een persoonlijke ontdekking

Er zijn mensen die lang last hebben van tijdsdruk. Of behoefte hebben om hun kluwen van tijdkwesties goed te ontwarren. Dat kan via een inspirerend kortdurend coachingstraject, met drie wandelingen door het drieluik van jouw tijd.

Wandelen is een type beweging waardoor je je hoofd tot rust kan brengen. We lopen drie keer, in de wijdse bossen op de Utrechtse Heuvelrug of op de Loonse en Drunense Duinen (naar keus). Tijdens deze wandelingen ga je op onderzoek, met vragen die je steunen in jouw proces. Al lopend bespreken we de tijd in elk deel van jouw ‘Drieluik in de Tijd’. Met een creatieve werkvorm orden je de ontdekkingen.

Het Heden Op de eerste wandeling staat het Heden centraal. Hoe staat het met je tijdsbeleving nu? Waar heb je last van? Wanneer is je tijd ‘rijk’ en goed? Wanneer hol je achter jezelf aan? We maken al lopend een plaatje van de stand van zaken.

Het Verleden Op de tweede wandeling gaat het om jouw Verleden. Waar komen je tijdpatronen vandaan? Waar liggen de wortels? Hoe is het zo gekomen? Je verkent de oorsprong van tijdsproblemen. Zo krijg je inzicht in wat je belemmert en wat je los zou willen laten.

De Toekomst Op de derde wandeling bekijken we jouw beelden over de Toekomst. Hoe wil je ervoor staan over drie tot vijf jaar? Waar mag het naar toe? Hoe wil je omgaan met jouw tijd, jouw energie en de ruimte die je hebt? Na deze wandeling heb je een helder idee over de manier waarop je met jouw tijd verder gaat. Na deze wandeling maak je je Drieluik af.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in de wortels van je tijdproblemen
  • Verdieping van het inzicht in wie jij bent, waar je voor staat en waar je naar toe wilt
  • Verbinding met je persoonlijke tijdstijl
  • Opluchting, loslaten van gevoel tekort te schieten
  • Ontspanning, lichamelijk en geestelijk
  • Na elke Tijdwandeling een handvat hoe je jezelf op de rit kunt houden
  • Je ontwikkelt nieuwe ideeën en gaat kansen zien om jouw tijd te leven

Praktisch

De drie Tijdwandelingen duren per bijeenkomst twee uur, inclusief nabespreking met thee of koffie en appelgebak. Data in overleg. Tarief op aanvraag. Mogelijk in 1-op-1 coaching en kleine groepen.

Wil je bekijken of dit bij jou past? Neem dan contact met mij op voor een telefonisch gesprek of persoonlijke kennismaking, via geentijdneemjetijd@gmail.com.

 

4 antwoorden naar “Tijdwandelingen”

  1. 19/6 heb ik met Artemea mogen ’tijdwandelen’ dit is echt een aanrader! Al wandelend door de prachtige omgeving hebben we bewust gekeken naar mijn tijdsindeling en beleving en wat ik hieraan zou willen veranderen. Het was een zeer prettige manier van persoonlijk spiegelen. Het heden, verleden en de toekomst waren hierbij mooie onderdelen om tot de kern te komen..

  2. Tijdwandelen was voor mij een bijzondere ervaring! Al wandelend was het mogelijk om door te dringen tot de kern van mijn persoonlijk handelen en de keuzes die ik maak als het gaat om tijdsindeling. In deze wandeling was er ruimte voor reflectie, bezinning, ontdekking, verheldering, persoonlijke aandacht en ontspanning!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.